Een duurzame toekomst

Wij maken dromen waar!

Welkom bij het Sustainable Progress Report van Veldeman Group.
Als (h)echt Belgisch familiebedrijf vol ambitie zien we een langetermijninvestering in onze toekomst en planeet als een must; het is onze belangrijkste focus en dit sinds 1954. We zijn dan ook erg trots op onze duurzaamheidsvisie. Met kleine én grote veranderingen komen we elke ochtend dichter bij een mooiere, duurzamere wereld. We dromen er niet enkel van, maar we maken ze ook waar! Elke dag weer, met en voor ons team van medewerkers, onze partners en onze klanten. Om te doen wat het beste is voor de planeet, voor onze toekomstige generaties, vraagt om een team-effort. In dit report leest u hoe en welke keuzes onze organisatie maakt met het oog op een duurzame wereld voor iedereen.

Duurzame visie

Onze duurzame visie maken we concreet in 3 pijlers die ons als bedrijf typeren en richting geven: Honest Care, Clear Impact en Conscious Product. Dit Sustainable Progress Report volgt deze structuur. Via  deze pijlers nemen we u mee doorheen onze doelstellingen en concrete acties die we hierrond nemen en nog zullen nemen. We spreken daarom heel graag over ons Progress Report. We zullen niet stoppen tot de cirkel helemaal rond is!

Honest care

Honest care

Gezondheid is het grootste goed. Daarom zetten wij in op menselijk welbehagen – voor onze klanten, maar zeker ook voor onze collega’s – want we zijn uniek door onze mensen. Net die authentieke, persoonlijke toets is het stokpaardje van ons duurzaamheidsbeleid. Door hen groeit ons bedrijf, kunnen we op lange termijn denken en staan wij al 3 generaties lang garant voor revolutionair slaapcomfort. Betrouwbaar voor iedereen, dat is onze overtuiging.

Clear impact

Als familiebedrijf vol ambitie durven we groots dromen. Onze eerste stappen zijn gezet: zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en beperken we ons afval tot een minimum. Grootser is de positieve impact die we willen creëren door in onze sector te streven naar een transparante, groene aanpak. We promoten hierbij het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en vooruitstrevende technologieën. Door het optimaliseren van productie-processen streven we naar een CO2-neutraal bedrijf en hopen wij samen met onze partners ons steentje bij te dragen aan een betere, bewuste wereld.

Clear impact​

Conscious product

Conscious product

Door onze jarenlange ervaring en expertise lukt het ons om slimmere producten te creëren voor jouw optimale nachtrust. Ons uitgangspunt is kwaliteit voor iedereen aan een correcte prijs. Onze bedden zijn niet enkel een streling voor het oog, maar ook functioneel en gericht op jouw ergonomische behoeften. Ons eigen atelier is gedreven door innovatie en zet bewust in op duurzame alternatieven. We ontwikkelen slaapcomfort dat op termijn 100% circulair is. Ons circulair slaapsysteem vel_you is hiervan het voorbeeld bij uitstek. We zullen niet rusten voor de cirkel helemaal rond is.

Veldeman Group

Deel:

Als (h)echt Belgisch familiebedrijf vol ambitie zien we een langetermijninvestering in onze toekomst en planeet als een must. Het is onze belangrijkste focus en dit sinds 1954. We zijn dan ook erg trots op onze duurzaamheidsvisie. Deze visie maken we concreet in 3 pijlers die ons als bedrijf typeren en richting geven.

Index: