We geloven in de kracht van een goede nachtrust en creëren met passie slaapoplossingen die zorgen voor een gezonde slaapomgeving, met oog voor mens en planeet. Sinds 1954.

Onze merken

Of u op zoek bent naar kwalitatief slaapcomfort voor je thuis of op hotel? Onze merken bieden het antwoord. Elk merk heeft zijn eigen unieke identiteit, maar onze gedeelde kernwaarden dragen bij aan ons streven naar een gezond en gelukkig leven.

Onze belofte

Duurzaamheid

Als familiebedrijf zit het in ons DNA om zorg te dragen voor elkaar én de maatschappij waarin we leven. Wij geloven dat duurzaam, innovatief en kwalitatief slaapcomfort voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij maken dromen waar. Met heel ons hart. Beloofd!

Waar we elke dag graag voor uit ons bed komen:

Iedereen verdient een gezond & gelukkig leven.

Dit start met een kwalitatieve nachtrust. Door goed te slapen word je opgeladen wakker. Zo haal je het beste uit jezelf, fysiek & mentaal. Elke morgen. Elke dag.

Herinner het verleden

Hoe het allemaal begon

Het verhaal van Veldeman Group start in 1954 met de ontmoeting tussen een handelaar in touw van Runkst-Hasselt en de winkeldochter van een meubelzaak in Opglabbeek. De twee besluiten om de krachten te bundelen. Letterlijk.

Structuur

Na een grondige herschikking in vennootschappen gedurende de voorbije jaren, kreeg Veldeman Group een vlakke structuur. Dit maakt heel korte en directe beslissingslijnen mogelijk, waardoor de organisatie snel kan inspelen op iedere evolutie in elk van de markten waarin zij aanwezig is.

“ We zijn één hechte familie. Iedereen kent iedereen. Dat is de ‘Veldeman-mentaliteit’

Nieuwsberichten

Ontdek de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf.

Stap binnen
in onze press room

Wij luisteren

En staan u graag te woord.
Neem gerust contact op via nevenstaande gegevens.

Veldelman Group

Wij geloven in de kracht van een goede nachtrust. Al sinds 1954 creëren we met passie slaapoplossingen die zorgen voor een gezonde slaapomgeving, met oog voor mens en planeet.

© All Rights Reserved.